پیام‌نما

وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ‌اللَّهِ جَمِيعًا وَ لَا تَفَرَّقُوا وَ اذْكُرُوا نِعْمَتَ‌اللَّهِ عَلَيْكُمْ إِذْ كُنْتُمْ أَعْدَاءً فَأَلَّفَ بَيْنَ قُلُوبِكُمْ فَأَصْبَحْتُمْ بِنِعْمَتِهِ إِخْوَانًا وَ كُنْتُمْ عَلَى شَفَا حُفْرَةٍ مِنَ النَّارِ فَأَنْقَذَكُمْ مِنْهَا كَذَلِكَ يُبَيِّنُ‌اللَّهُ لَكُمْ آيَاتِهِ لَعَلَّكُمْ تَهْتَدُونَ * * * و همگی به ریسمان خدا [قرآن و اهل بیت (علیهم السلام)] چنگ زنید، و پراکنده و گروه گروه نشوید؛ و نعمت خدا را بر خود یاد کنید آن گاه که [پیش از بعثت پیامبر و نزول قرآن] با یکدیگر دشمن بودید، پس میان دل‌های شما پیوند و الفت برقرار کرد، در نتیجه به رحمت و لطف او با هم برادر شدید، و بر لب گودالی از آتش بودید، پس شما را از آن نجات داد؛ خدا این گونه، نشانه‌های [قدرت، لطف و رحمت] خود را برای شما روشن می‌سازد تا هدایت شوید. * * * معتصم شو به رشته‌ى يزدان / با همه مردمان با ايمان

۳ آبان ۱۳۹۰، ۱۶:۱۲

فعالان حوزه اطلاع رسانی فارس به نمایشگاه مطبوعات اعزام می شوند

فعالان حوزه اطلاع رسانی فارس به نمایشگاه مطبوعات اعزام می شوند

شیراز - خبرگزاری مهر: 37 نفر از فعالان حوزه خبر و مطبوعات استان فارس برای بازدید از نمایشگاه جشنواره مطبوعات، خبرگزاریها و پایگاه های اینترنتی به تهران اعزام می شوند.

به گزارش خبرگزاری مهر، معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس گفت: پنجم آبان ماه امسال 37نفر از فعالان حوزه اطلاع رسانی و مطبوعات این استان برای بازدید از جشنواره مطبوعات خبرگزاری ها و پایگاه های اینترنتی به تهران اعزام می شوند.

احمد رضا نداف افزود: مطبوعات استان با دو غرفه در هجدهمین جشنواره مطبوعات کشور حضور فعال خواهند داشت.

وی اظهار کرد: اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس نیز به عنوان نماینده این استان در این نمایشگاه حضور دارد و دستاوردهای خبری استان را به بهترین نحو به نمایش می گذارد.

معاون فرهنگی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی فارس ادامه داد: فعالان مطبوعات و اطلاع رسانی استان برای حضور دراین جشنواره توسط خانه مطبوعات استان فارس و از میان دفاتر روزنامه، هفته نامه ها، ماهنامه ها، خبرگزاریها و سرپرستی روزنامه های سراسری انتخاب شدند.

وی آشنایی هرچه بیشتر خبرنگاران و فعالان عرصه رسانه استان فارس را از اهداف این سفر اعلام و گفت: خبرنگاران با حضور در این جشنواره می تواند با دستاورد های خبری و مطبوعاتی سایر استانها آشنا شودند.

هجدهمین نمایشگاه مطبوعات، خبرگزاری‌ها و پایگاه‌های اطلاع‌رسانی از امروز سه‌شنبه تا روز دهم آبان ماه از ساعت 9 تا 20 در مصلای امام خمینی(ره) پذیرای علاقه‌مندان خواهد بود. 

کد خبر 1443407

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha